Nu știi ce mărime să alegi?
Pentru 99 lei primești 2 produse:
Mărimea S + Mărimea L

Societate, contact

  • BAZOXXIS SRL.
  • Adresa: Odorheiu Secuiesc, Aleea Techend, Nr. 2, Ap. 10, Jud. Harghita, 535600.
  • CUI: 40141211
  • J19/555/12.11.2018

 

Reguli generale de folosire a magazinului online

Orice persoană care se înregistrează și cumpără în magazinul online își furnizează datele personale și este de acord ca ele să fie prelucrate de acest website în condițiile definite în Politica de Confidențialitate.

 

Plasarea comenzii

Comenzile sunt acceptate numai prin acest website.  Când comanda un produs, clientul îl selectează într-o manieră specifică acelui produs, stabilind în particular mărimea acestuia și dacă este necesar, furnizând alte informații specifice precum și cantitatea de produse comandate.

După selectarea produsului dorit, Clientul trebuie să selecteze opțiunea ”Adaugă în coș”. Produsul este adăugat automat în ”Coșul de Cumpărături”, a cărui iconiță este vizibilă pe bara de navigare. Clientul poate oricând verifica Coșul de Cumpărături făcând click pe iconița ”Coș”, prin care se deschide o fereastră separată în care sunt arătate toate Produsele selectate de Client.

Prin selectarea opțiunii ”Finalizare Comandă” se va deschide o pagină în care Clientul va trebui să introducă toate datele pentru încheierea tranzacției și livrarea produselor.

Prețurile în magazinul online, stabilite în lei, sunt prețuri brute, incluzând toate taxele.

 

Livrarea produselor

Livrarea Produselor comandate pe acest website se va efectua exclusiv pe teritoriul României. În cazul în care Clientul alege să plătească în numerar la livrare, procesarea comenzii începe imediat după plasare.

După ce Clientul a primit confirmarea prin e-mail a comenzii, aceasta va fi livrată de noi Curierului  și vă va fi livrată de către Curier într-un termen estimativ de cel mult 3-5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Pentru livrare veți fi contactat în prealabil de către Curier, căruia consimțiți să ii furnizăm datele dvs. de contact în acest scop. La primirea Comenzii veți prezenta un act de identitate valid și veți semna AWB-ul/bonul de primire.

Taxele de livrare sunt cele menționate în rubrica specială la momentul finalizării și plasării Comenzii, așa cum sunt confirmate ulterior prin e-mail-ul de confirmare.

 

Garanții și politica de returnare

Clientul se poate retrage din Contract, prin denunțare unilaterală, într-un termen de 30 de zile, fără a fi nevoie să invoce vreun motiv. Dreptul de a se retrage din contract expiră într-un termen de 30 de zile începând cu ziua livrării (ziua primirii coletului, de către Client sau de către o terță parte desemnată de Client și alta decât transportatorul, așa cum este menționată pe AWB/dovada de primire emisă de Curie r). Data livrării coletului și ziua când se împlinește termenul, intra în calculul termenului de 30 de zile.

Restituirea Prețului și a taxelor plătite de Client pentru livrare se va face în aceeași modalitate în care aceste sume s-au primit în tranzacția inițială, cu excepția cazului în care Clientul agreează altfel și a plăților primite în numerar la livrare, care se vor restitui întotdeauna Clientului prin transfer bancar, în contul pe care Clientul este obligat să îl menționeze în formularul/e-mail-ul/scrisoarea sa. În toate cazurile, Clientul nu va suporta niciun cost legat de rambursare. Taxa de livrare nu va fi rambursată.

 

Facturare și plată

Pe baza datelor furnizate la înregistrarea comenzii, proprietarul magazinului online va emite către Client factura în format electronic și o va trimite Clientului la adresa de e-mail furnizată de acesta. Clientul declară că înțelege și acceptă expres o astfel de modalitate de facturare.

Livrare prin Fan Courier

Transport rapid și sigur pe tot teritoriul României

Conformitate europeană

Produs certificat CE, FDA, ISO 14971:2012, ISO 15223-1:2012

Garanția satisfacției

Produsul poate fi returnat în 90 de zile, fără să fie necesară o explicație.