Nu știi ce mărime să alegi?
Pentru 99 lei primești 2 produse:
Mărimea S + Mărimea L

Întrebări frecvente

Cupa menstruală este fabricată din silicon medical care nu se dezintegrează si nu eliberează molecule in corp. Același silicon se folosește in cupele menstruale este folosit la scară larga in industria medicală. Materialul este fabricat conform standardelor europene de calitate a mediului. Pentru femeile cu alergie la latex, siliconul este hipoalergenic (minimizează riscul de reacții alergice).

Pentru majoritatea femeilor care folosesc cupa menstruală, această situație nu este frecventă. Dacă totuși vei fi nevoită să faci aceasta, poți să folosești șervețele, șervețele umede dezinfectante sau hârtie igienică și la prima ocazie poți să clătești cupa cu apă rece sau caldă.

Cupa trebuie golită după fiecare 8-12 ore de folosință. La început este recomandată să-o golești mai frecvent, până când te familiarizezi cu cupa și fluxul tău menstrual.

Cupa menstruală este capabilă să rețină de 3 ori mai multe lichide decât un tampon XL, așa că se poate purta pentru perioade mai îndelungate.

Cupa menstruală este ideală pentru femeile cu o menstruație mai abundentă deoarece colectează de 3 ori mai multe lichide decât tampoanele obișnuite. La început îți recomandăm să golești cupa mai frecvent ca să vezi în cât timp se umple. Dacă ai o menstruație abundentă, este recomandat să golești cupa mai mult decât de 2 ori pe zi.

Cupa menstruală se poate folosi și de fetele care sunt încă virgine, însă trebuie reținut faptul ca există riscul ca himenul să fie afectat de inserarea cupei menstruale.

Nu, este foarte puțin probabil ca sângele colectat în cupa menstruală să revină în uter – chiar dacă ești cu capul în jos. Consistența relativ groasă a fluxului garantează ca aceasta va rămâne în cupă.

Cupa nu poate să dispară în corpul tău, dar se poate mișca ușor. Aceasta nu se poate pierde în vagin; forța gravitațională o va trage în jos.

Dacă vei întâmpina probleme la scoaterea cupei, primul lucru pe care trebuie să faci este să te relaxezi și să respiri ușor. Este important să-ți relaxezi mușchii, deoarece din cauza tensiunii îndepărtarea va fi mai dificilă.

Încearcă să împingi cu mușchii vaginali până când poți atinge piciorușul cupei sau baza cupei. În acest moment, poți să apeși baza cupei cu degetele pentru a elimina sigiliul și o poți scoate.

Desigur că poți! Cupa este fantastică dacă ai un stil de viață activ, deoarece poate să colecteze de 3 ori mai multe lichide decât un tampon obișnuit. Poți înota, alerga, face yoga sau alte exerciții fără griji.

Materialul moale a cupei este flexibil, astfel încât, odată ce este poziționat corect, nu vei simți nimic. Cupa oferă o protecție confortabilă, fără scurgeri pentru perioade de până la 12 ore.

Cupa menstruală trebuie îndepărtată înaintea actului sexual. Nu este o metodă contraceptivă și nici nu te protejează de bolile cu transmitere sexuală.

Da, fără nici o problemă! Cupa menstruală nu colectează urina deoarece este introdus în vagin. Spre deosebire de tampoane a căror șnur poate absorbi lichide nedorite, poți să te duci la baie fără griji.

Da. Cutia e absolut discretă, poți să comanzi și la locul de muncă.

Da, poți folosi cupa menstruala dacă ai un astfel de dispozitiv. Totuși recomandăm atenție maximă la poziționarea corectă a cupei si verificarea mai frecventă a dispozitivului de către un ginecolog.

Cupa menstruală este reutilizabilă timp de ani de zile. După o perioadă de utilizare, aceasta ar putea deveni puțin pătată sau decolorată – dar rămâne perfect utilizabilă. Chiar dacă ai înlocui cupa la fiecare trei ani, ai cheltui mai puțini bani decât cu produsele de unică folosință. O metodă perfectă de a economisi bani în timp ce faci o favoare mediului.

Infecțiile provocate de tampoane, absorbante sau cupe menstruale sunt foarte rare, dar nicio femeie nu este scutită de acest risc. Pentru a preveni problemele de acest gen, nu uitați să schimbați cupa în fiecare 8 – 12 ore.

Comenzi pe site și plătești cash la primirea coletului (sistem ramburs)

Vei achita cash valoarea comenzii tale direct curierului, la primirea coletului. Vei primi produsele însoțite de factură si certificat de garanție, iar curierul iți va elibera obligatoriu o chitanță pentru valoarea achitată. Timpul de livrare este aproximativ 2-3 zile lucrătoare.

Costul livrării este …

În medie, poate dura până la 3 cicluri menstruale ca să te simți confortabil cu folosirea cupelor menstruale. Prin urmare, oferim o Garanție de Satisfacție în cazul în care încă nu ești satisfăcut nici după 90 de zile.

Garanția Noastră de Satisfacție îți permite să schimbi cupa cu una de o dimensiune diferită sau să primești înapoi prețul produsului (cu excepția costului de transport).

Pentru a solicita Garanția de Satisfacție, te rugăm să-ne trimiți un email la adresa info@okcup.ro cu subiectul: ”Nu-mi place produsul”.

Găurile ajută la eliberarea sigiliului. Acestea trebuie să rămână desfundate. Fluidul menstrual nu va curge afară prin aceste găuri.

Cupa menstruală îți conferă o senzație plăcută deoarece nu are un miros neplăcut. Datorită vacuumului sângele nu intră în contact cu aerul așa că nu se oxidează și nu se eliberează mirosuri ciudate.

Comandă OK Cup!

Ecologică, reutilizabilă, economică și poate fi purtată până la 12 de ore. 

99 lei

Livrare prin Fan Courier

Transport rapid și sigur pe tot teritoriul României

Conformitate europeană

Produs certificat CE, FDA, ISO 14971:2012, ISO 15223-1:2012

Garanția satisfacției

Produsul poate fi returnat în 90 de zile, fără să fie necesară o explicație.